top of page

Contact

247eea5f-6ac2-4a55-b7a5-8887e6696dc7 (1)_edited_edited.png

Wil je een coaching sessie boeken of wil je graag meer informatie?

Ik kijk ernaar uit jou in je proces te mogen begeleiden!

Groetjes Bobby

Opleidingen en certificaten

Adem en stem

bij Stephen  Monné

Tijdens de intensieve half jaar durende opleiding (gevolgd in 2023) tot ademcoach heb ik mijzelf mogen ontplooien tot een ervaren ademcoach. Ik heb een half jaar het ' Presence Proces' gevolgd, alsmede heb ik een aantal keer een paar dagen intern gezeten om intensief ademwerk te mogen ondergaan. Ik ben hierdoor intensief door mijn eigen proces heengegaan door het ademwerk en heb een half jaar lang de juiste training gehad om een volleerd ademcoach te zijn. 

Erkenning-Post-HBO-CPION_verkl-300x104.jpeg

Op mijn 27ste rondde ik de Post HBO opleiding tot Coach af bij de ‘Academie voor Zijnscoaching’, begeleid door Alexander van den Berg, psycholoog en coachopleider. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd om als volwaardig coach anderen te mogen coachen en ben ik zelf tijdens die opleiding ook door een heel transformatie proces gegaan. De beste coaches zijn degenen die altijd alles met open armen durven te onderzoeken en alles liefdevol en open aankijken. Zo kun je het beste een ander helpen en begeleiden, omdat je heel dicht in contact met jezelf en je eigen proces blijft staan en dit ook steeds weer opnieuw aangaat. Ik sta BIG/SPHBO geregistreerd onder het volgende nummer: 170972-166936. 

lilianders_edited.jpg

Op mijn 28ste heb ik de opleiding tot ‘Spiritueel Coach’ gevolgd bij praktijk Lilianders. Ik merkte dat ik al een grote basis in mij had door alle ervaring die ik al had opgedaan en vanuit de theorieën en ervaring als coach, maar ik wilde nog een extra toevoeging. Een toevoeging die ook meer het paranormale en het energetische nog meer naar voren bracht. Omdat Lilianders ook werkt vanuit een Sjamanistische basis, iets wat mij sinds kind al aansprak, voelde ik dat ik bij haar moest zijn. Hier heb ik geleerd om mijn intuïtie en mijn paranormale gaven ook mee te nemen in het coachen. Je gevoel volgen en vanuit hier werken en handelen. Met de combinatie van het wetenschappelijke en het holistische kan ik de perfecte combinatie bieden.

ballen.png

Op mijn 24ste heb ik de opleiding ‘Basis Mindfullness Trainer’ mogen behalen bij BalanSanté, begeleid door psychologe Merel Gerrits. Tijdens deze opleiding leerde ik de basis van mindfullness en bepaalde technieken, zoals verschillende begeleide meditaties en hoe je bij je eigen emoties kunt blijven.

utrecht.png

Na het behalen van mijn VWO heb ik eerst een jaar Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden.
Hierna heb ik een Bachelor afgerond in Milieu-en maatschappijwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Ik heb hier veel mogen leren over duurzaamheid in zijn algemeen in verhouding tot de maatschappij, klimaatverandering en hoe sociaal gezien om te gaan met bepaalde veranderingen. Ik heb hier onder andere kennis opgedaan over (milieu)recht, psychologie en ontwikkelingen rondom het milieu en een duurzame aanpak.

amsterdam.png

Ik heb een Master afgerond in Human/Environmental Geography, waar vooral de nadruk lag op de verbinding tussen geografie en de maatschappij en het klimaat/milieu. Ik heb hier veel mogen leren over ontwikkelingsstudies en heb mij mogen specialiseren in klimaatverandering.
Mijn Master thesis was een onderzoek naar de adaptatie en mitigatie strategieën rondom de impact van de vee-industrie op klimaatverandering. Hiervoor heb ik veel moeten samenwerken met verschillende actoren.  

je moeder.jpeg

Op mijn 26ste heb ik de cursus ‘Reiki I’ mogen voltooien bij ‘De Oorsprong’, reikicentrum in Den Haag. Deze werd begeleid door Marcel Vis, Reiki Master. Tijdens deze cursus leerde ik nog meer werken met energie en het helen van jezelf als basis. Voordat je iemand een behandeling geeft, geef je altijd eerst jezelf een Reiki behandeling. Ook een mooie basis en les voor in het leven. Eerst je eigen zuurstofmasker opzetten, voordat je een ander kan helpen. 

bottom of page