top of page

Coaching

"Mijn doel is het bewustzijn op deze aarde te verhogen en mensen in verbinding te laten komen met hun diepste krachten en Zijn."

Fern Plant
Mountains in Fog
Forest Home
Palm Trees
Desert
Mountains in Clouds

Ik help jou met: 

Een aantal thema’s waar mijn expertise ligt:

Hand schaduw

Faalangst/Sociale angsten

IMG_1719.JPG

Angst voor afwijzing(en)/niet goed genoeg zijn

kristal

Angsten in verbindingen zoals relatieverbindingen

Hartvorm Cookie Cutter
Natuur reflecteert op kristalglas

Verlatingsangst

Hoog gevoeligheid en anders zijn/iets willen bijdragen aan de wereld

 

Actief als coach en influencer onder de brand Concsious Creators

  • Conscious Creators
  • Conscious Creators

Ik als coach

"Eén van mijn grootste krachten als coach is dat ik met een open blik áltijd en weer keer op keer alles liefdevol aanga. Deze kernwaarde zal ik ook waarborgen tijdens het coachen en ik zal jou begeleiden in dat proces."

Graag benadruk ik als eerste dat ieder thema een plek verdient en het mogelijk is om aan elk thema of vraagstuk bij mij te werken.
Het mooie aan coachen en vooral vanuit de opleiding(en) en ervaring die ik heb, is dat elk thema en elk onderwerp er mag zijn en gezien mag worden.

 

Alles wat zich aandraagt of voor jou belangrijk is verdient een plek en is even waardig en belangrijk.

Bovendien zitten onder bepaalde vraagstukken andere dieper liggende thema’s. Daarom maakt het niet uit welk specifiek vraagstuk zich aandraagt of wat jij wil onderzoeken.

Ook geloof ik dat jij vanuit jouw gevoel de coach uitzoekt die het beste bij jou past. Vanuit een bepaald gevoel of energieveld voel jij wat jou raakt en wat jou het beste gaat helpen in je proces. Volg hierin je gevoel. 

Te gast bij #Rebuild Podcast 8 van kwetsbaarheid naar kracht,
met Quincy Schilperoort

  • Machteloosheid naar kracht
zonsopkomst

"Ik zal jou begeleiden in het weer ervaren van jouw échte kracht en Zijn, onder die laag van gevormde constructen, angsten, gevoelens, overtuigingen etc. Onze trauma’s en pijn zijn niet wie wij Zijn, maar mogen met open armen en liefde worden onderzocht"

"Ik zal jou helpen om vanuit jouw diepste vertrouwen en bron weer met volle kracht en overtuiging jouw leven en dromen achterna te gaan en hierin heel dichtbij bij je eigen kern te blijven. Alles wat zich aandraagt mag er zijn en wordt vanuit waarachtigheid en compassie omarmd en onderzocht" 

Tijdens het coachen

Tijdens het coachen zullen we op een Zuivere, Waarachtige manier jouw thema’s openlijk onderzoeken.
Door middel van bepaalde vraagstellingen en wetenschappelijke bewustzijnstechnieken, vanuit de Oosterse en Westerse leer-en theorieën, kan ik jou helpen deze thema’s beter te begrijpen, meer te doorvoelen en zodanig op te lossen zodat je weer in contact komt met jouw échte eigen kern.

Door middel van onder andere Schaduwwerk,Mindfulness-en Intuïtief gerelateerde technieken kunnen wij samen tot de kern van jouw vraagstuk komen en onderzoeken wat gezien wil worden. Door alles er volledig te mogen laten zijn en openlijk te onderzoeken, ontstaat er vaak een hele mooie en fundamentele shift.

Door alles met een Liefdevolle blik, Compassie en een Open Gewaarzijn te onderzoeken, kun je na dit proces een diepe vrijheid ervaren en leer je weer dichtbij jezelf te staan.


Door de combinatie van de technieken die ik gebruik wordt ervaren dat een last van de schouders valt en er een dieper contact ontstaat met jezelf en eigen kracht. Zo kun je weer vrijer en vanuit je kern het leven gaan omarmen. 

Image by NEOM

Mijn kernwaarden als coach zijn:

Waarachtigheid

Zuiverheid

Liefdevol

Eerlijk

Puur

Bewust

Integraal

Open

Kwetsbaar

voor meer informatie, het boeken van een afspraak en tarieven klik hieronder

"Door middel van Oosterse-en Westerse wetenschappelijke theorieën uit de Psychologie en Spiritueel Bewustzijnswerk begeleid ik jou terug naar heelwording, zelfacceptatie en zelfliefde."

"Als Coach ben ik aangesloten bij de Balanskliniek. Een initiatief van Bram Bakker. Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte. Mentale gezondheid is net zo belangrijk."

  • Bram bakker
bottom of page